Jan 13, 2012

iphone myphone…

Na ruim 4 jaar is het dan zover: ik neem een nieuwe telefoon! Eindelijk een smartphone…

Ik kan niet wachten tot hij er is. Ik heb al een maand een hoesje in huis. Whatsapp en Wordfeud: here I come!

Jan 8, 2012

2012

Het is weer tijd voor mijn jaarlijkse kalendertip!

Ik vond de ‘Cats let nothing darken their roar‘  kalender vorig jaar erg mooi. Het was heel leuk om elke maand weer te kijken welke gekke zin er tevoorschijn zou komen. Maar dit jaar heb ik geen nieuwe kalender gekocht, ik vond de ‘Cats’ toch wat duur.

Wat ik het afgelopen jaar ook elke maand deed was het bureaublad van mijn laptop en computer aanpassen. De Duitse illustratrice Christiane Engel maakt elke maand een mooie tekening die ze gratis deelt op haar weblog. Gelukkig gaat ze er dit jaar gewoon mee door! Mijn kalendertip voor 2012 is dus deze van Desert Friends, elke maand hier te vinden.

Jan 1, 2012

Happy Twenty-Twelve!

 Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar!

Wow, een jaar niet geblogd!

Maar, een nieuw jaar, een nieuw design: dat moet wel tot meer bloggen leiden. 😀

Jan 6, 2011

Vintage serveerwagen

Ik heb weer een nieuwe missie. Momenteel ben ik Marktplaats aan het afstruinen op zoek naar een vintage serveerwagen.Voor in het hoekje naast de bank, met onderop de flessen whiskey van M. en andere dranken. En bovenop plek voor een kopje thee en een plantje ofzo. Hij ziet er idealiter zo uit:

maar dat is natuurlijk niet zo makkelijk te vinden. Ik weet dat er ooit een keer een op Marktplaats stond, maar dat was lang voordat we verhuisden en toen heb ik ‘m dus niet gekocht. En daar heb ik nu best een beetje spijt van… Het beste wat ik nu tegenkom is deze:

Niet precies wat ik zoek en ook nog belachelijk duur. (Hoewel ik het niet helemaal zeker weet, dit is misschien wel het zelfde exemplaar als ik destijds op Marktplaats zag :S ) Nog maar even doorzoeken dus…

Jan 1, 2011

2011

Traditiegetrouw (zie 2009 en 2010) begin ik een nieuw jaar op mijn blog met een nieuwe kalender. Dit jaar heb ik gekozen voor de supergave Cats Let Nothing Darken Their Roar.

Op de designblogs die ik volg komt ‘ie elk jaar weer voorbij, deze aparte kalender. Bedenker is de designer Finse Noa Bembibre. Op de pagina van elke maand is een willekeurige zin geprint, waarin de letters die samen de maand vormen, een kleur hebben gekregen.

Simpel, maar door het grappige effect van de losse zinnen, de dikke letters en het contrast tussen zwart en kleur een heel sterk ontwerp. Elk jaar worden er 500 exemplaren gedrukt en wereldwijd verspreid, en dit jaar heb ik er ook een weten te bemachtigen!

Dec 29, 2010

Goede voornemens

Goede voornemens zijn uiteindelijk allemaal samen te vatten als op deze poster:

Dec 28, 2010

New shoes

Ik heb een paar vette nieuwe sneakers gekocht!

Dec 22, 2010

Kerstboom deel 2

Hier een paar foto’s van de opgetogen boom 😉

Dec 18, 2010

Kerstboom

We hebben vandaag onze huurboom opgehaald! Vorig jaar hadden we een hele grote boom, dus we verheugden ons al op weer zo’n mooie jongen waar we nu veel meer ruimte voor hebben. Helaas was er dit jaar een nieuwe lichting bomen die voor het eerst de verhuur in gaan. Een kleintje dus.  Maar dat mag de pret niet drukken, hij mag nu nog even acclimatiseren, vanavond of morgen gaan we ‘m optuigen. 😀

plaatje via yvestown
Dec 16, 2010

Mooi liedje

Gisteren hoorde ik dit nummer voor het eerst, en het is nu al mijn kersthit!

Limit To Your Love van James Blake

Pages:123456789»

Alle posts

Tags